Meesters in recht

Over Blond Advocatuur

Het kantoor is sinds 2008 gevestigd in Wormerveer en kan omschreven worden als kleinschalig en laagdrempelig, waarbij persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid voorop staan.

Wij combineren juridische kennis met een persoonlijke aanpak

Jouw zaak wordt op adequate wijze aangepakt, zodat je met een gerust hart naar huis kunt. Er zal per geval bekeken worden of een regeling tussen partijen óf een juridische procedure de beste uitkomst biedt. Uiteraard word je direct een indicatie gegeven van de te verwachten kosten.

Onze advocaten

Graag laten wij je alvast kennis maken met onze advocaten

mr. A. Vogelaar

Anouk Vogelaar is sinds 2004 advocaat, nadat zij de opleiding Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam heeft afgerond. In haar praktijk ligt de nadruk op het personen- en familierecht en het (jeugd)strafrecht. Mr. Vogelaar heeft jarenlange ervaring en kan u op diverse rechtsgebieden advies geven. Zij is een overtuigend pleiter en kan u in begrijpelijke taal bijstaan. Mr. Vogelaar streeft altijd naar het best haalbare resultaat voor haar cliënten.

“Iedere burger dient goede bijstand te kunnen krijgen van een advocaat. Tevens draag ik er zorg voor dat mijn cliënten een goed beeld krijgen van alle betrokken belangen in de betreffende zaak. Ik geef je een reële weerspiegeling van de rechtsgang.”

Specialismen: Personen- en familierecht, (Jeugd)strafrecht, Civiel jeugdrecht, Algemeen Verbintenissenrecht

Mr. A. Vogelaar heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:
-Personen- en Familierecht;
-(Jeugd)strafrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

mr. D.E. Oud

Daniëlle Oud heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, met als masterspecialisatie strafrecht, waarna zij werkzaam is geworden als advocaat binnen het strafrecht en het personen- en familierecht. Door haar ruime ervaring, kan mr. Oud je op gepaste en persoonlijke wijze rechtshulp bieden, waarbij zij samen met je kijkt naar de mogelijkheden. Zij zal doelgericht zoeken naar de best passende oplossing voor jouw juridische geschil. Tevens is zij altijd goed bereikbaar voor haar cliënten, zowel binnen als buiten kantoortijden.

“Ik probeer altijd met een frisse en open blik naar juridische kwesties te kijken, waarbij ik op een heldere wijze cliënten adviseer en samen met de cliënt het best mogelijke resultaat probeer te verkrijgen.”

Specialismen: Personen- en familierecht, (Jeugd)strafrecht, Civiel jeugdrecht

Mr. D.E. Oud heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:
-Personen- en Familierecht;
-(Jeugd)strafrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Wij staan garant voor

  • Helder en persoonlijk contact
  • Begrijpelijke uitleg
  • Begeleiding tijdens het volledig proces
  • Transparantie over de kosten
  • Eerlijkheid en integriteit