Meesters in recht

Personen en Familierecht Advocaat Zaanstad

Ervaar je problemen in de persoonlijke sfeer en zoek je naar een oplossing? Als familierecht advocaten kunnen wij je hierbij helpen.

Blond advocatuur is jouw familierecht advocaat

Binnen Blond Advocatuur zijn wij gespecialiseerd in personen- en familierecht. Naast dat we meesters zijn in de juridische kant, bieden wij ook een bijdrage op gebied van emotionele steun. Wij kunnen je helpen met de volgende onderwerpen:

  • Echtscheidingen
  • Omgangsregelingen
  • Partner- en/of kinderalimentatie
  • Ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing
  • Erkenning
  • Gezag

Wij helpen je graag met persoons- en familierechtelijke vraagstukken

Wij zijn gedreven specialisten voor wie familierechtelijke vraagstukken dagelijkse praktijk is. Jouw familiare vraagstuk is bij ons in goede handen. Je krijgt een familierecht advocaat die weet wat belangrijk voor je is en wat er precies geregeld moet worden om het vraagstuk zo goed mogelijk op te lossen. Hoe complex de familiare kwestie ook is.

Onze advocaten

Graag laten wij je alvast kennis maken met onze advocaten

mr. A. Vogelaar

Anouk Vogelaar is sinds 2004 advocaat, nadat zij de opleiding Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam heeft afgerond. In haar praktijk ligt de nadruk op het personen- en familierecht en het (jeugd)strafrecht. Mr. Vogelaar heeft jarenlange ervaring en kan u op diverse rechtsgebieden advies geven. Zij is een overtuigend pleiter en kan u in begrijpelijke taal bijstaan. Mr. Vogelaar streeft altijd naar het best haalbare resultaat voor haar cliënten.

“Iedere burger dient goede bijstand te kunnen krijgen van een advocaat. Tevens draag ik er zorg voor dat mijn cliënten een goed beeld krijgen van alle betrokken belangen in de betreffende zaak. Ik geef je een reële weerspiegeling van de rechtsgang.”

mr. D.E. Oud

Daniëlle Oud heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, met als masterspecialisatie strafrecht, waarna zij werkzaam is geworden als advocaat binnen het strafrecht en het personen- en familierecht. Door haar ruime ervaring, kan mr. Oud je op gepaste en persoonlijke wijze rechtshulp bieden, waarbij zij samen met je kijkt naar de mogelijkheden. Zij zal doelgericht zoeken naar de best passende oplossing voor jouw juridische geschil. Tevens is zij altijd goed bereikbaar voor haar cliënten, zowel binnen als buiten kantoortijden.

“Ik probeer altijd met een frisse en open blik naar juridische kwesties te kijken, waarbij ik op een heldere wijze cliënten adviseer en samen met de cliënt het best mogelijke resultaat probeer te verkrijgen.”